Saturday, April 11, 2009

STEAMBOAT IN THE HOUSE

Malam semalam aku dan sahabat2 teringin nak makan steamboat..nak pergi dataran malas dan aku rasa agak membazir la kan..mahal sikit dan dapat makan sikit..tak puas nak 'rasa'..ehehe..dengan ini, budak2 rumah aku..ceh macam la ramai sangat kan..Mien dan Tiqa jerk housemate aku..hehe..budak2 depan rumah aku pun skali join..Wana, Haida, Farah dan Zaza..lagi sorang Dila..
Macam2 ada..benda yang selalu kami makan..dari 2nd year kami selalu wat..tak susah mana pun..guna tom yam jerk..lebuk2 sudah..tapi sedap laa..actually dari 1st year kami rajin masak2..biasa yer dulu ketika2 menghuni kat bilik kat KTC, bilik aku@Mien lah jadi dapur..hehe..skang ni dah duduk kat apartment kolej Perdana ni, lagi la best masak2..sebab ada dapur..selesa sikit..tak der la barang2 aku berbau..tapi sayang yer, apartment ni sem depan dah tak der student yang menghuni..hanya foreigner jerk..haishh makin jahanam la blok ni..skang ni dari aras 7 smpi 10 jerk student..bawah semua orang arab jerk banyak..da raser aku lak yang foreigner..kekadang tu nak turun bawah dah tak selesa..basuh baju pun dah kena cover2 tudung la..dulu seksi meksi pun tak per..nasib baik aku last sem dah..insyaallah..moga2 aku selamat...

p/s: ari ini Our 1st anniversary...hehehehe..nnt malam karang akan ku update yea..

2 KOMEN:

emmy April 11, 2009 at 1:01 PM  

wah bestnyer.... baru ri tu mkn steambot kat umah mak sedara bf...

Kasih April 11, 2009 at 1:36 PM  

hehehe..
kami slalu jerk buat..
ahakzz..
sedap!!!
ha jmpe pun blog jig..
hehehehehe..