Friday, April 3, 2009

DI MANA ADA PERTEMUAN,
DI SITU ADA PERPISAHAN,
DI MANA ADA PERPISAHAN,
DI SITU ADA PERTEMUAN
.

Seorang sahabat aku yang berbangsa India pernah kasi ayat-ayat ini..ayat ini masih lagi aku ingat dan aku pengang dengan kata-kata tersebut sampai ke hari ini..ayat ini dia kasi semasa hari terakhir kami tuisyen math semasa form 2..kami berpisah dan sampai sekarang aku tak berjumpa dia dah..di mana erk Vani sekarang..lama sangat dah kita tidak berjumpa..aku kenal dia dari hari pertama aku tuisyen..dia mesti duduk sebelah aku..Vani selalu ajar aku math..dia sangat baik walaupun kami berlainan bangsa..selalu bercerita tentang india culture..gadis yang selalu berdandan rambut..kekadang bertocang..masih ingatkah dia pada aku..??kami bertemu, kemudian berpisah..tapi selepas berpisah, pertemuan itu belum terwujud lagi..kalau benarlah ada lagi pertemuan kita selepas ini, maka benarlah ayat ini yang kau pernah kasi aku suatu ketika dulu........

6 KOMEN:

fiQ gurLz April 4, 2009 at 10:55 PM  

vani ade kat u5 ni maziah....
ko x jupe2 ke dier???

wahahaha....ngeee~

Kasih April 5, 2009 at 6:09 AM  

bkn la weiiiiiiiiiiii...
tu yg kwn ko...

nAnA rAhMaN April 6, 2009 at 4:16 PM  

tak sangka aku ko kwn ngan india!! tu lah dh dok tuisyen umah cikgu cina.mner nk dpt kwn mlayu..india,pun india laa

Kasih April 6, 2009 at 6:20 PM  

mmg laa..
kita hidup berbangsa..
x salah aku nk join cikgu cina aku tu..
cina+india+melayu=malaysia..
ngeh3...

Kasih April 11, 2009 at 4:24 PM  

aku ad kenal sorg vani..nmpnuh nia vanigam a/l siggahgam..amacm ad knl ka???

:P ngee...ngee...

Kasih April 13, 2009 at 5:32 PM  

haida..
aku tau ko yg kasi komen ni kn..
kok yer pun,sign out la dlu wei account aku ni..
ahahaha...

ayoyo...tadak nama itu orang..
tarak kenal deiii..