Wednesday, April 22, 2009

JANGAN BISING BOLEH TAK?????

Arghhhhhhhhhhhh...hari ni aku cukup la tertekan dengan orang2 yang baiki bilik air umah aku ni..aduyaiiii..marah tul aku la..maner tak yer, kejap masuk kejap kuar..tak tenang tul hidup aku..da lah kene pakai proper balik..bukak balik baju n suar yg proper, tup tup selang sejam gitu, datang balik..plak tu ketuk pintu cam nak pecah..aku hempuk lak kang mamat2 tu..dari hari tu lagi macam tu..bila ketuk2 pintu, aku tayer saper tak nak jawab..memang sumpah la aku tak bukak..macam ader sekali tu, nak pasang grill..ntah saper manusia tu, ketuk pintu macam nak pecah..aku dengan serta merta lari pergi kunci pintu..haha..gila aper ketuk umah orang macam tu..memang tak bukak la..cuba la sopan sikit nak masuk umah orang..kalau tak bagi salam tu, tak per la orang cina kot..tapi kok yer pun bila tayer saper tu, jawab la...

Semalam lagi la aku tertekan..kejap black out..drill yang die guna tu shot..aduhhhhhh...aku da la tengah guna RHINOCEROS (3d-modelling)..pastu da tetiba tak der lektrik..da la aku gah tak der masa da ni..leh lak dier main2 tak der lektrik..nasib baik ader autosave..hemmmm..tapi rini tak der lak black out..klu der la, memang aku pelangkup jerk..da tau orang gah nak exam, project, kok yer pun tak yah la wat sekarang..tak leh ker tunggu baper minggu jerk budak2 dah nak blah..haiii...pastu wat keje main pecah2 tile, nak wat balik tile baru tu minggu depan..haiiiii...per la salah yer minggu nanti2 jerk terus buat..menyusahkan orang nak mandi, berseredak bagai umah ni..aduhhhhhhhhyaiiiiiii

p/s:haaaaaa..penat aku menaip ni..meluahkan perasaan yang tak tenteram ni..aku tak marah pihak kolej nak wat per umah ni..sebab umah ni pun bukan hak milik mutlak aku..tapi kok yer pun, haiiiiiiiiiiii...da tak terkata dah nak cakap aper..cepat2 lah aku selesaikan semua ni..so, kasi la blok ni kat foreigner tu...sekian...!

2 KOMEN:

Anonymous April 23, 2009 at 2:34 AM  

ptot la ri 2 aku tgk ko mcm singa betina kelaparan.nk tegur pn tkot kne baham jer...kikikiki-haida

Kasih April 23, 2009 at 8:03 AM  

hahahaha..
tau x per..
letih aku la..
huhu..
tak per..
aku x baham kawan sndr....
klu musuh yer aku baham..
tulang2 pun aku telan..
haha