Thursday, April 9, 2009

SEPETANG BERSAMA ELMO

SESAME STREET...kartun yang pernah aku tonton ketika zaman kanak2 dulu...dan hari ini, aku yang sedang kesibukan (ditahap masih boleh dikawal lagi) telah menyempurnakan hajat Yanna tuk kasi cuppies Elmo kat adik dia..Yanna salah seorang regular customer aku yang tak pernah jemu makan cuppies aku ni..sampai teringat2 kata dia..hampir 3 minggu kot aku tak buat berniaga..hehe..dan yang penting aku tak pernah baca2 kat cuppies tu..sumpah itu bukan aku..thanks sangat2 erk Yanna sebab support saya..hem aku berjaya menghasilkan rupa Elmo dengan kepuasan hati aku..tapi masih belum mencapai tahap cemerlang..hehe...cam exam lak erk..buktinya ada dibawah..
P/s : aku mahu sambung kerja aku balik...huuuuuuuuuuhhh...!bergerak pantas maziah!!sehari tido 2-3 jam sahaja..yess...!kita mampu mengubah yer..

8 KOMEN:

yanna yazed April 9, 2009 at 11:47 PM  

best gile cupcakes awk... hehe... esk wt cupcakes apa? td dpt mkn 1 je. huhu

Kasih April 10, 2009 at 8:06 AM  

hehehe..
maceh yanna..
sy da try my best da..
bright red tu pun x pnah wat..
try2 n campur2 jadi lak merah gitu..
difficult to have dat color..
ingt nk cmpr cuppies gn dark blue,tp x dpt lak colour tu..
im so hepy ur family love my cupppies..
thnx mucho2 yea..

yanna yazed April 10, 2009 at 11:47 AM  

ah, tulh... sy t'ingt jgk awk kta nk wt cookie monster jgk. tp tb2 tgk suma merah. sy xksh coz mmg puas hati tp t'tgu jgk kaler biru tu. hehe...

Kasih April 10, 2009 at 1:19 PM  

tu la..biru cam cookies monster tu payah lak nk dpt..biru yg sy ader tu light sgt..hehe..next time la sy try agi erk...

yanna yazed April 13, 2009 at 11:45 AM  

hehe... setiap kali tgk gmbr elmo ni geram je rs... sdp sgt cuppies awk yg ni. serius. baca mantera apa plk kali ni? hehe...

Kasih April 13, 2009 at 4:22 PM  

hehehehe..
mner der bce mantera la..
maceh2 yeaa..
niat di hati ikhlas kot tu yg jad cedap tu..
ahakzz..
yer la risau gak tkt x jd..
hehehe..
alhamdulilah la jadi ok lak..

yanna yazed April 15, 2009 at 7:20 PM  

he... suma family sy suka. mkcik sy siap nk promote kt opis dia. tp di sbbkn awk final year, sy ktalh xleh... huhu... cdihnya...

cpt2 lh ib msk minang n kwin2 n tgl jb. hehe...

Kasih April 16, 2009 at 12:16 AM  

huhuhuhu..
tu la psl..
klu x leh lebarkn sayap kan..
hehehe..
x per la..
der rezeki nnt der la tu..
kita tgg jerk la mamat tu dtg umah sy yea..