Sunday, April 12, 2009

OUR 1st ANNIVERSARY

11.04.09 hari sejarah buat aku dan Mr.Ib..setelah setahun kami berpasangan..ahakzz..hari ini baru nak update..mula2 kami sambut kat bawah blok aku jerk pada pukul 12 malam..kasi2 hadiah tanda peringatan buat kami berdua..Mr. Ib kasi teddy comei dan kek Secret Recipe..katanya teddy comei ini anak kepada Beber yang dia pernah kasi aku masa awal perkenalan kami dulu..dia da beranak..hahaha..aku memang sangat suka dengan teddy bear..maka dengan ini, bertambah lah koleksi teddy aku..hehe..

Hadiah dari aku adalah hasil dari tangan aku sendiri..kad, MI,cuppies dan love candy..love candy tu aku beli..hehe..itu tanda hati aku warna-warni sepanjang aku dengan Mr.Ib..MI tu aku buat dengan menggunakan tumbtack..sangat mencabar nak buat ni yea..dan buttercake cuppies yang digemari Mr.Ib aku buat juga..ejaan anniversary tertinggal lak r..huhuhu..baru aku perasan..buat cuppies ni pun mencabar aku meredah hujan yang sangat2 lebat untuk ke Azah(kiosk kolej aku) untuk membeli susu..nasib ada haida yang menyelamatkan keadaan tuk pinjamkan kereta dia..(maceh haida)..hehe..so, semuanya selesai..Mr.Ib happy, aku pun happy malam tu...

Keesokan harinya, kami kuar berdating..mula2 pergi City Square..tengok wayang citer Righteous Kill..hem boleh tahan best citer tu..pastu kami ke JJ Bukit Indah pulak..pergi makan Kenny Rogers..hem padahal City Square pun ader KR..hehe..konon2 nak g JJ tu nak makan Nando's..tapi tak jadi..dah memang muka kami jerk kt KR..so, kami pun melantak sambil bercerita tentang kenangan kami..haha..kenangan bersama KN..ahakz..pastu jejalan sekejap..da bosan tu, kami pulang sampai aku tertido dalam kekenyagan.hehe..sedar2 jerk dah sampai kolej..aku happy dengan semua ini..dan pada aku, hari2 aku bahagia dengan Mr.Ib..sampai aku rasa macam tak percaya dah setahun hubungan kami..aku harap hubungan kami berkekalan dan berakhirnya dengan kebahagian juga..aku bahagia dan gembira dengan kehadiran dia..

6 KOMEN:

tiongTiong coming... April 13, 2009 at 12:28 AM  

nama aku ad dlm blog ni...hahahahahaha...bangga nyer..hahahahah (mongok gle aku nih..)

Kasih April 13, 2009 at 7:32 AM  

hahaha...
sbb ko penyelamat aku..
ngeh2..
klu tak aku da lenjun da wei..
ujan sggp ku redahi demi cinta..
ahakzz..
poyo jerk aku..!

ir ib April 14, 2009 at 2:44 PM  

touching sungguh jln cerita membuat kek 2..
kek dh abis di ngap..jd daging dah..hehehe

pergorbanan syg abg akn kng smpi bl2..
tq syg..
muahhhhhhhhhhh!!!

Kasih April 14, 2009 at 4:11 PM  

pergorbanan demi cinta sejati..
ngeh2..
sggp ku redah petir kilat basah kuyup..
hahahahaha..
klu x kenang, nasib teme ler..
akan ku halal kn smu yer..

maceh yer kng2 kn pgorbanan ni..
hehehe..
moga2 btambah la nilai cinta itu..
ahakzzzz

emmy April 15, 2009 at 1:35 PM  

wah bahagianyer en abg jigi eh?.... hope bkekalan sampek bilek2... ok cyg....

Kasih April 15, 2009 at 2:39 PM  

hehehe..
moga2 bahgia la hendaknya..
inysallah klu kami mjaga dan direstui,
maka adalah kami di singgah sana..
hehehe..