Monday, April 27, 2009

OHHH TIDAK..TIDAK...

Ohhhhhhhh tidak..aku rindu yer kat family aku..huhuhu...aku baru jerk pas ym n webcam gan family aku..hem ni diorg kat umah along aku..sejak der webcam ni, selalu lak dok main webcam..gn si muk tu gan auni..kat umah aku webcam yer rosak lak..hem rindu yang teramat kat dorang semua..sayang yer pc aku ni tak der webcam lak..mama aku tak dapat la tengok kecomelan anak dier ni..ahakzzz...rindu la kan nak tengok anak dier ni..nak balik pun lambat lagi ni..hem baper minggu lagi nak balik..haishhhh..cian aku ni ha menahan rindu..aduyaiiii..tak per la..aku mampu bersabar..sabar tu banyak ganjaran dier..
Paling aku terkilan sekali, tak dapat tengok si budak kecik ni naik buai..haissshhh..16 ari bulan lak tu..tak tau la aku da balik ke belum..raser yer belum kot..aku da impikan nak wat cupcake corak baby tuk door gift..huhuhu..ketinggalan lagi aku..nasib badan la..ni gambo dier tengah gelak..cute sangat2...baru semalam umur dier sebulan..huhuhu..tapi mummy dier mms kat aku kater da setahun..haisssshh..tak saba tul nak beso anak dier ni..hehehe...melalut lak kak ya ni..

3 KOMEN:

ANR DELIGHTS April 29, 2009 at 12:18 PM  

nnt dh blk mjg jemu tgk muka kami2 ni...hari2 gaduh lak, begaduh tv le, remote le, mcm2 le...

AkMa April 29, 2009 at 1:50 PM  

cian die..dah balik nanti hilang le rindu..hehhe.

Kasih April 29, 2009 at 9:08 PM  

hahahaha...
tau x per..
siap la taiko tv udah mahu pulang..
siapa2 brani gado nk remote gn sy..
haaaaa...marghiii..!!
papa yer turn tukar la nnt hanya mid nite shj..
hahahaha...

k.akma..
wahhh...
udah rindu bangat ni..
rindu nak makan mcm2 tu yg pntg..
hehehehe...