Monday, July 13, 2009

TAMAN PAYA BAKAU

Taman Paya Bakau..kalau saper2 orang manjung da seangkatan dengannya mesti tau taman paya bakau ni..tapi der gak la orang2 cini yang x tau..hehe..da lama da tempat ni ader..cuma yang dulu2 tu sangat la buruk tempat ni..hem tak best pun..minggu2 yang lepas,aku , najah n bedi sesajerk la kan nak masuk sini..maklum la da lamer da tempat ni kene tinggal dek kami..hem b4 ni kami tau der renovation kat sini..dari hari sehari nak masuk,baru kali ni dapat masuk..hehe
Dah cantik giler tempat ni..berbeza sangat2 dengan yang dulu..hem da der titi gantung da..kat cni tangkap gambo pun cantik2..tapi kene main angle la kan..kemarin aku g gan anak2 sedara aku, der new wed ni tgkp2 gambo kat ni..aduhhh..best yer..hehe..usah la aku berangan awal2..nak kawin yer pun x tau biler..hem ntah2 time aku nak kawin tu,tempat ni rosak bagai..hem hope tak gitu..ahakz..
Tengok la mamat ni...huhu..leh lak dier tunjuk kerek kat monyet ni...haha..da la teh ais aku kene cilok gn monyet..aduhhh..sedap lak tu teh ais tu..hem x per la..aku tau diorg dahaga..mner tak yer paya tu kering kontang..tengok la teh ais aku tu memang lazat..hem terkam abis laa..aduhhhh..rezeki ko la kan..aku halal kan jerk..moga2 ko kekal hidup lame tak mati kehausan..hehe..

2 KOMEN:

AkMa July 13, 2009 at 11:28 AM  

akak pegi kat taman paya bakau ni last yr time cuti raya..dah amik gambar bagai..last2 camera hilang kat jeti lumut..

huuaaaa..x de kenangan..huhuuuu..sedih tau..kamera hilang bleh beli baru..gambar hilang x dpt dah..kena pegi skali lg la jawabnye..

Kasih July 13, 2009 at 11:35 AM  

hehe..
ehm last year da der ker ni kak?
sy ni lamer da x g..
der la btaun2..
hehe
ni baru jerk g jaln2.
hahaha

hem x per..akak tgk jerk gambor sy ni
ahajz..hem tp cian yer da la bru jerk beli camera tu..last2 ilang lak..kecewa yer..

nnt nak g cni roger2 la sy erk..
hehe..
leh la kita jumper2..