Tuesday, July 21, 2009

JAUH PERJALANAN MENCARI SESUATU

Tajuk entry yang memberi penuh makna wat saya...sungai pahang sanggup keredahi..beratus2 batu aku jelajahi..semata2 mencari ilmu yang selama ini saya inginkan..terlaksana jugak hajat saya nak belaja CHOC DECO..hem kali ni saya menuntut kat KAK ZATI..dari Pekan,Pahang..fuhhh..jauh yer umah kak zati ni..kalau kasi alamat umah pun konfem x dapat yer nak cari..kelas ni saya g gan ANR DELIGHT..hem banyak dier blaja gn kak zati..saya hanya CHOC DECO & BANANA CHOC..ni pun da memadai dah...

Ni lah hasil kerja saya setelah di tunjuk ajar oleh kak zati..tengok la hasil bunga ros saya wat tu..walaupun x perfect,tp bagi saya tu da cukup memuaskan hati saya yang masih benih2 jagung ni..hehehe..belum tahap setahun jagung agi..ahakz..sory la gambo ni x kualiti sangat..hem tunggu lah kak zati upload gambo erk..raser elok n jelas ckit gambo kek tu..dulu selalu jerk tengok blog kak zati..hem best yer dapat wat choc deco tu..haaa..skang saya da tau wat..leh la saper2 nak order erk...*wink*wink
Last sekali saya belaja wat BANANA CHOC (salah satu dari kek yang saya obses n suka giler2)..huhuhu..sangat la sedap tak terhingga kek ni..ala2 secret recipe gitu..fuhhh..menjilat jari i told u..balik jerk dari umah kak zati tu,tengah2 malam lak tu,terus makan kat hotel..tinggal suku jerk dari kek tu dibaham kami..memang sedap..walaupun der yang tak wat..hem x per..tu pun da sedap da..pasni x tak yah da beli kat secret recipe da..ahakz..

Hem sangat la baik yer kak zati ni...banyak la tips2 yang dier kasi..memang x kedekut ilmu la..anak dier pun baik2 jerk..'shei shei' yang comei tu..peramah n maser last day g amek ANR DELIGHT kat umah dier,tak kasi sy balik lak..aishhh..main tarik2 tangan lak budak ni..hehehe..thanks kat hubby kak zati sudi amek kami kt town n anta kami balik hotel tengah2 malam..lastly thanks to kak zati @ my sifu sebab ajar saya dari awal hingga la jadi sebiji kek yang best n lazat..hehe..walaupun da malam2 hari..hehe...

p/s : 5 ari saya berjalan2..KL-PAHANG-KL..fuhhhhhhhh...

2 KOMEN:

ANR DELIGHTS July 21, 2009 at 5:40 PM  

perjalanan yg berbaloi....

Kasih July 21, 2009 at 6:03 PM  

tau x per...memang berbaloi..