Thursday, March 26, 2009

CIPTAAN ALLAH....SYUKUR

Alhamdulilah..5.30 ptg tadi, kak ipar aku selamat melahirkan AFIQAH AMANI...dengan beratnya 3.08kg..lebih kurang berat Aqil Najiy (2nd nephew)..sungguh comei..tembam..gebu...teruja aku melihat pic ini..pic ni di mms oleh abg dan kak long aku..huaaaaaaa...aku x dapat cium pipi peluk dier...sbb aku blk awal sgt ritu..tambah dengan kerja aku yang sangat banyak ni..juz tengok di alam maya je laa..huaaaa..aku kena tunggu semua PSM dan projek aku tamat la dpt tengok dier...huhuhu.. umur Amani sebulan bru lah aku tengok dier..huaaaa...tertekan yer aku...tak per..pas semua ni berakhir, tengok la baby ni puas2..hehe..tiga2 anak along aku,Auni..Aqil..Ariq semua aku dapat tengok di awal usia..tapi kali ni baby da besar bru dpt tgk..huhu...Auni skang da der kawan nk men gurl stuff especially make-up..hehehe..

Tahniah kepada abg dan kak ya...
baby mu sangat comei...
pipinya selambak..
matanya macam bulat jerk...
AFIQAH AMANI BINTI SAIFUL ADHA

p/s : aku cam x percaya jerk abg aku da der anak..huhu..betui ker??nama baby ini da konfem kot..hahaha...sesuka ati aku jerk..ahakz..

5 KOMEN:

jiji najiy March 27, 2009 at 7:05 PM  

beshnye de anak sdare
ble laa nk de anak sendiri erk???
hehehe... x )

madman March 27, 2009 at 8:20 PM  

aku suke nme Amani tu...heheh

Kasih March 28, 2009 at 1:16 AM  

jiji najiy - best gak la ader ank sdare..ehhhh..kne tgg adik kamu kawen la..hehehehe...

madman - haaa..aku da tau da dr awal ko mst suker nmer amani tu..hahaha..

fiQ gurLz March 29, 2009 at 4:27 PM  

aku suke name aFIQah tu...ngeee~

Kasih March 29, 2009 at 7:21 PM  

huhuhu..tu yg aku x suker tu..
huhuhu...
xper tu keturunan mak nenek aku...
shamsiah-mama
maziah-cucu comei
afiqah-cicit
ahakzzzz...