Sunday, February 1, 2009

SINGAPORE-part 2

Orchard Road......

Orchard Road...di sini lah tempat di mana syurga membeli-belah...sesiapa yang gila shopping marilah ke sini..lebih kurang 2km n kiri kanan shopping kompleks tersergam indah...uhuhuhu..gila aku sebentar melihat jenama2 termasyur kat sini..PRADA,GUCCI,GUESS,MARK&SPENCER,LIZ CLAIRBONE,TODS..isshhhh banyak la sangat..tak larat nak taip..alangkah indahnya aku mempunyai wang yang melimpah ruah..hahaha...sudah pasti aku akan membeli aper sahaja kasut,bag,jam aghhh semua la girl stuff...syukur lah aku tidak seperti itu..kalau tak,mst outlet kat situ kena order stok baru..hahahahahaha...kat sini aku hanya membeli sehelai baju gediks..hehehe..




Arab Street...

Pas g Orchard Road, aku n Mr.Ib g ke Arab Street..kami singgah di masjid Sultan..aku agak kagum melihat kebersihan masjid ini..tidak banyak barang yang aku beli disini..hanya lah sourviner untuk ku bawa pulang sahaja...selebihnya aku n Mr.Ib menikmati mertabak yang m nasi goreng ..disini adalah halal yea..akhirnya dapat jugak aku merasa..hem boleh tahan la..dan harganya aku pun tak berapa ingat lak..hehehe...1 jerk masalah di sini..kepayahan menemui parking..uhuhuhu..sangat lah mencabar kesabaran..nasib la Mr Ib penyabar gak orang yer...klu x tengok jerk la...




Sentosa Island...

Destinasi yang terakhir skali..Sentosa Island..disini agak aman ckit..tetapi oleh kerana rumah aku pun berdekatan gan pantai,aku tidaklah beberapa excited sangat..best jugak kt Sentosa Island..permandangan yang best..buatan memang la best..hem agak kagum seketika..selain daripada jenjalan kat tepi pantai tu,ala2 romatik gitu gn Mr. Ib, kami ker Vivo City..hem agak teruja aku sebentar disini..hem ader gak la barang yang sale..hem harga pn berpatutan..kat cini cameraman aku sudah keletihan melayan aku bergambar..uhuhu..cian dier...hem pengabisan jalanan ini kami berjalan tepi pantai di bawah rembulan yang mengambang..hahaha..ala2 romantik..sungguh ini lah pertama kali aku wat begitu..sedangkan rumah aku berdekatan dengan pantai...indah sungguh perjalanan ini dan menjadi satu kenangan manis dalam hidup aku....

1 KOMEN:

superior February 28, 2009 at 5:01 PM  

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes