Tuesday, February 10, 2009

ALHAMDULILAH......

Alhamdulilah....

Hari ini aku menjual hasil-hasil kudrat aku di Perdana Night Market, Kolej Perdana...market kali ni sangatlah meriah..tidak macam dahulu2...aku,tiqa dan mien a.k.a sehousemate aku menjual barang2 niaga kami....tiqa a.k.a Empayar Nusantara menjual tudung2 nya...dan Mien a.k.a MienCottage jual bracelet...dan aku semestinya menjual Cupcake Yummyummylicious..alhamdulilah dengan berkat dari kudrat aku, Cupcake dan Cookies habis dijual...bersyukur tidak terkira...terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi support kitorang dan Mr Ib yang sudi teman aku dari petang sampai malam..(dah la gan ader test khamis ni..hehe..ganggu jap study tu erk Mr ib...)..kepada Hafiqah juga yang sudi jadi kami yer pembantu mulut dan suara...hahaha...cayunk la Fiq..Terima kasih juga kepada pembeli2 yang sudi membeli Cupcake aku...terima kasih banyak2 diucapkan..



Cupcakes yang dijual di Perdana Night Market




Cookies dan Mini cupcake


Gerai dan jualan kami


Jual..Cupcake!!...Cupcake!!



Susun gelang-gelang...


Mr Ib (supporter kuat aku)



Hafiqah a.k.a Fiq

p/s : penat dan gembira...terima kasih mama doakan adik...baru lah dapat raser camner mama aku selama ini gune kudrat cari duit...hasil berkat mama ajar selama ini tidak aku persia2 kan...

6 KOMEN:

ANR DELIGHTS February 11, 2009 at 9:22 AM  

wow....bravo bravo gud jobbbbb...br ko tau yea slalu ko duduk je tolong icing, aku yg bancuh sume...mmg penat tp dpt uit mmg sedap hahahahaha..anyway truskan usaha..jgn pts asa truskan perjuangan

Kasih February 11, 2009 at 9:56 AM  

hahaha...thanks kakak ku syg.. hehehe..usaha akn di terus kn..berenti n putus asa x der istilah dlm family kita..hehe..penat mlm td dok jerit..btui2 pasar beb..

fiQ February 11, 2009 at 10:10 PM  

wahhh...besh sngt2 bole tlng korunk....nilai persahabatn kite tiade tandingannyer...wahhh...gewd job maziah!!!well done...hehehe

Kasih February 11, 2009 at 10:34 PM  

maceh fiq..ko byk bantu kitorg..nilai psahabatan x kn terbalas dgn sebiji cupcake aku kasi kt ko tu..hahaha...neway maceh support aku...

nAnA rAhMaN February 19, 2009 at 11:39 AM  

bgsnyer konyer bisnes...br ko tau sshnyer nk cari uit!!ahhahaah..aku dh raser dh..good job dikkk..aku support ko kt cni..

Kasih February 21, 2009 at 8:57 PM  

huahuahuahua...
maceh kakak2 ku yg menyeport adik yer..wakakakka...
xper..mula2 banyak cabaran ye..
macam2 dugaan,onak duri...
klu mama boleh bertahan, anak2 yer pasti boleh!!!!