Tuesday, February 24, 2009

PERDANA NIGHT MARKET


Hari ini saya berniaga di pasar malam Perdana..hem minggu lepas tak dapat niaga..dan kali ini,cupcake saya lebih baik daripada pertama kali berniaga...sebab dah pandai budget tinggi rendah cupcake ni dengan menggunakan paperliner...before ini biasa pakai solo cup jek..hehehe..so,kepada sesiapa yang berada di UTM ataupun sekitarnya,jemput2 la ke gerai saya..start dari pukul 5 petang sampai lah 10 malam....

5 KOMEN:

Cruwolf February 24, 2009 at 8:13 PM  

er...aku rasa better lagi kot klu cupcakes butter dr chocolate..

mcm aku ckp...aku xske hitam,xtually means aku xske kek chocolate...so hopefully nextime ader butter punye lak...then klu der ko taruk almond kisar ker..atau..aper2 kacang dlm tu mcm best lg kot...

hahaha...anyway...crapp....ko laung2 nama aku kat pasar mlm...

Crywolf February 24, 2009 at 8:13 PM  

er...aku rasa better lagi kot klu cupcakes butter dr chocolate..

mcm aku ckp...aku xske hitam,xtually means aku xske kek chocolate...so hopefully nextime ader butter punye lak...then klu der ko taruk almond kisar ker..atau..aper2 kacang dlm tu mcm best lg kot...

hahaha...anyway...crapp....ko laung2 nama aku kat pasar mlm...

Kasih February 24, 2009 at 9:36 PM  

hauhauhua...
demand lak ko erk...
ader badam kejadah smu harga nek la beb..
nnt ko order jerk kt aku sng..
amacam...
mgg depan aku wat lak buttercake erk..
choc+butter cake...ok gak!
actually der gak org mintak..hehehe
ko pembeli utama yer nnt..
klu x aku jerit/laung nme ko kt pasar tu..
da x der erti malu da aku...

p/s:ko takut itam ker beb??ngeh2..

ANR DELIGHTS February 25, 2009 at 5:30 PM  

aah dik, ko kene try wt buttercake, but i prefer orange buttercake with poppy seed...sure cruwolf tu teruja...

Kasih February 25, 2009 at 9:21 PM  

betui2 tu long..
hem nnt try ler orange buttercake
with poppy seed..
yumm yummy...
tuan yg nk wat ni pun teruja gak nk mkn..
hahahahha....