Saturday, December 12, 2009

SALAM AKHIR 2009

Akhir yer hari ini baru nak jengok blog...hahaha..lamer da aku tinggalkan dier bersawang dan tak bertuan..adehhhh...bulan ni tersangat laaaa bz..kerja2 yang memenatkan...kerja sampai ke malam...balik rumah terus tido, pastu buka mata pada keesokan hari yer, siap2 g kerja balik..tu la rutin hari2 dalam hidup aku 1 bulan ni..hem bulan ni n bulan depan jerk memang bz giler.huhuhu...sampai nak baking2 pun kene ikut hari..kalau banyak keje, nak tak nak kene tolak order...aduhhhh...sory la yer..terpaksa dan tak termampu raser yer nak balik umah n baking pulak..

Tapi dalam keadaan yang bz ni, aku akan bertukar status pada bulan hadapan...insyallah kalau tak der apa2 halangan pada 2.1.10, aku dan Mr.Ib akan bertunang..harap2 dialah jodoh aku..hehe..semua da setuju dengan keputusan kami..alhamdulilah..

Asal yer tarikh tu, kami nak wat risik merisik jerk..hem memang x der niat nak bertunang..sebab yer, mengikut perancangan awal kami, majlis pertunangan ni akan diadakan pada sehari sebelum kami di ijab kabul ...selepas bincang2, ayah Mr.Ib kata, lebih baik terus bertunang..hem agak terkedu aku mula2 tu..hehehe...hem tapi tu lah yang terbaik tuk kami dan aku terus setuju..

Majlis ni aku wat simple2 jerk..tapi harap majlis tu berjalan dengan lancar..tu jerk aku harapkan..takut jugak menunggu kedatangan orang jauh2 ni..yer la, tengok berita semalam pasal eksiden yang baru 4 jam nikah tu buat aku risau...ya allah, nak menitik air mata aku ni tengok berita tu..crius menyayat hati..moga2 perjalanan Mr. Ib dan sekeluarga dilindungi Allah...

Oleh itu, di sini aku nak jemput kenalan2 & sanak saudara datang ke rumah pada 2.1.10...insyallah majlis bermula pukul 12pm..kalau tak der paper hal, silalah ker rumah aku yee...wokeyy...dan sesiapa yang tak dapat datang tu, doa2kan lah hubungan kami berkekalan sampai bila2..orang kata time tunang ni banyak dugaan yer..hemmmm sejauh mana dugaan itu menduga kami, akan ku teguhkan hati ni bersama Mr.Ib...insyallah....

Akhir kata, tunggu la next entri aku yang ntah biler nak update..hehehe..akan ku rajin2 kan tangan tuk menaip di malam hari..sebab yer da penat menaip2 di siang hari..hehhee..wokeyyy..semoga berjumpa lagi.....

4 KOMEN:

nuruddin | Ray December 13, 2009 at 12:35 AM  

Yayy!!
Jigg nak kawen dah...
Akhirnye bertemu jodoh juge ko yea...
Nnt jgn luper anta kad kawen..ingat la bahawe aku masih lg batch ko w'pun aku grad lmbt setahun...
hahahaha...
Wiwit~

Kasih December 13, 2009 at 9:17 AM  

huuittt...xder makner yer nak beza saper grade dlu..janji ko grade suda..n ko kawan aku kn...

insyallah aku anto kad kawin nnt.tunggu jerk la erk..tu la akhiryer aku da ketemu jodoh..doa2 kan lah kami berkekalan yeaa...

~dell~ December 19, 2009 at 10:52 AM  

congratz maziah..bestnye..nmpk smooth je jln awk ngn ib..epi 4u both!bile nak kawen ehh?mm,smpge mjls tunang awk sukses sumenye.amin!nk g xdptlaa..jao,tgu kawen okeh!xsabarnyee..heehee..congratz again maziah!

IBU TIJA August 30, 2015 at 8:23 AM  

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA