Tuesday, November 3, 2009

YEAY..............!!!!

Mulai hari ini, dunia ku sudah berubah...akhirnya aku dapat kembali ke dunia cyber...dengan usaha aku membeli lappy purple n broadband celcom...ahaks...suker tak terhingga..laju la gak line ni..hem biru jerk dier..ahaks..pasni aku leh la update sampai lebam...huhuhu...teruja giler sebab hidup aku da kembali seperti dahulu...

Dua bulan hidup dalam kegelapan cyber....ni bermakna dua bulan aku da ke alam pekerjaan...hemmmm banyak sangat cubaan dan dugaan sepanjang aku melangkah ke alam ini..salah satu yer internet..company jepun yang sangat protokol sampai tak nak sediakan kemudahan internet..aduhhh seksa aku...!

Wokey...setakat ni jek aku nak bagi tau..hehehe...esok lusa tulat aku leh update agi kan..hem paper pun aku nak bterima kasih kat Mr.Ib n Ez sebab usahakan internet ni tuk aku..Mr.Ib yang bersusah payah g celcom center..n Ez pula yang kasi pinjam nama tuk daftar broadband ni...dier kan student..dapat la sebulan RM50..hari ni daftar, hari ni gak da leh pakai...maceh erk tuk kedua2 insan ni...terima kasih....!

p/s: aku nak update plak blog cupcake aku..hem der order2 yang aku x update agi..sory la sbb sy ni bru jerk nak jumper alam maya..hehehe...ok, pasni aku akan terus update yeaaa..tapi mata ni mengantuk la plak kn...huhuhuhu...neway, gud nite MALAYSIA....

2 KOMEN:

miss emyliza November 4, 2009 at 11:34 AM  

wei... waduh2, pas ni samapai lebam giler babun r ko ji dgn tenet ko... hahaha

IBU TIJA August 30, 2015 at 8:23 AM  

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA