Sunday, May 10, 2009

SELAMAT TINGGAL KU UCAPKAN

Waaaaaaaaahhhhhh...ari ini aku sangat penat..kemas2 barang meninggalkan U4...selamat tinggal ku ucapkan..tapi peninggallan aku ni, bukan lah bermaksud aku da boleh balik umah da..huhuhu..blum lagi erk..masih ader 6 hari lagi kat sini..dengan baik budi pekerti kolej perdana ni, pelajar2 tak boleh menyewa bilik2 di sini..kejam...!

Dengan ini tpaksa lah aku gan housemate aku merempat 6 hari kat K9...kolej pompuan jerkk...wahuaaaaaaa...lamer giler aku tak raser dok bilik..maser 1st year jerk aku dok bilik..year2 yg lain aku dok apartment ni..haishhhhhhh...dok bilik2 ni yang tak gemor tu kene kongsi toilet 1 aras lak tu..haishhhhh....n plak tu dpt bilik kat tingkat 3..gila aerghhh x der lift..segigih2 aku mengangkut barang berat2 ni, tanggga la aku kalah..lembik lutut aku mengangkut pc segala bagai tu...satu keje lak aku berangkut..cuma PC kesayangan aku n bag baju jerk la yang aku angkut..yg lain semua aku POS..!!1st time diorang tak mau amek barang2 aku..huaaa...

Korang raser banyak tak barang2 aku ni...giler banyak weiiii barang aku..aku pun cam tak sangka..hahaha..dengan barang rendet2, barang dapur..oven, rice cooker,blender,mixer..haha..mau kene saman beriban2 ni..haha..cuma der 2 3 barang jerk la yang aku daftar..yang lain smu haram..hahaha...mintak maaf Kolej Perdana..dah duduk apartment kan,segala bagai aku angkut..penghabisan yer..haaa amek ko...penuh satu kete..memang patut pun papa aku suh pos jerk barang2 aku ni..tgk jerk la gambo barang2 dalam kete tu..haishhhhhhhh...driver jerk la leh duduk..ni pun PC semua da anta kat K9...huahuahau..gila banyak barang aku..mula aku masuk UTM pun da penuh bonet, so aku abis blaja ni, penuh 1 kete..haha...

haaaa...aku mesti la di bantu oleh Mr. IB kesayangan aku ni..haha..maceh sangat2 dier dapat tulun aku..huhuhu.kalau tak, x tau la macam mana lah aku nak mengangkut harta benda aku ni..haishhh...aku suh jerk dier naik tingkat 7 terus..amek barang dari rumah aku..hem kolej nak marah, marah la..per aku heran..kalau nak marah2 suh dier angkut barang2 ni bawak turun bawah..kurang sikit ketenganggan sendi2 aku ni..da raser macam pindah umah lak..ni baru student life..blum aku der umah sendiri..satu lori mau tak cukup kalau gini la gaya yer...huhu

Dengan ini, selesai la sudah angkut mengangkut ni..barang2 yang dalam kete Mr IB ni, akan di tumpang kan sementara kat umah dier..esok tak boleh anta,sebab dier der interview kt KL..terpaksa la aku menyemakkan umah dier sekejap..selasa baru g pos kangaroo..hehe..baper ratus la agak yer..hem kira jimat sikit la, dari family aku datang sini..lagi banyak duit pakai..huaaaaaaaaaaaaaaa..aku penatttttt....!!!ZzZzZzZzzzzzzz....

p/s:maceh Mr.IB...love u mucho2..byk sgt da die tulun aku..tak per..masuk 'buku' erk..ahakzzzzz..

6 KOMEN:

ir ib May 10, 2009 at 8:28 PM  

masuk buku y mau 2..heheheh..
xpela..ni abg tlng syg..nnt bl2 syg tlng abg lak..

sp lg y syg de kat cni..
abg jela..

love u 2 sygg!!!!
always love u!!

yanna yazed May 10, 2009 at 11:59 PM  

gile byk barg... btl2 wt cm rumah tu... hehe...

cdpnya cupcakes... lg smingu dpt mkn lg. xsbr...

Kasih May 11, 2009 at 12:28 AM  

ir ib
haha..suka ek dpt penuh kn buku2 tu..haishhhh..xper la..syg sggp jerk..ahakzz...maceh sgt2 tulun syg..muahhhh...love u mucho2...

yanna...
ha tau x per...byk giler brg sy..mmg da jd mcm rumah dah..hem nmpk cm x byk brg,biler da kemas,haaaa tu dia..byk gilerrrrr..cupcake agi smmgg erk..arap sabar..jgn lupa email pic tu...

ANR DELIGHTS May 11, 2009 at 12:54 AM  

sejak azali lg aku dh tau brg2 ko byk...leh bygkan betapa penuhnye umah mama...hehehehe..

nsb ko smp degree je, kalu ko contnue smp phd, mau berlori2 brg ko...dh keturunan ske mnyimpan...hahahaha

ANR DELIGHTS May 11, 2009 at 12:56 AM  

bkn x nk dtg amik, kalu amik pun aku kene sewa lori, mau mampat avanza aku! blik cuti 2 bln pun dh penuh avanza..ni lg nk blk trus..wuuaaaaa.gilosh byk brg!

Kasih May 11, 2009 at 7:00 AM  

hahaha...
tau x per..
x der per yg nak di buang..
SAYANGGGGGGGGGG...
hahahaha..

tu la.
adik pun raser kene sewa lori..
kuang2..
giler byk br ni..
sendat la bilik...
celh bedah mne la aku k sumbat ni...???